Naš posel so odlični odnosi.

Umetnost je povedati bistvo z malo besedami. Še posebej, če obravnavaš stvari, ki si zaslužijo, da se o njih dolgo razpravlja.

Podjetje Jares smo že ob ustanovitvi utemeljili na odnosih. S strankami sodelujemo v skladu z dobrimi praksami relacijskega marketinga. Zato jih obravnavamo kot partnerje in delamo predvsem v njihovo korist. Dolgoročno, samoiniciativno, z veliko empatije do njihovih problemov.

V tej smeri smo zasnovali tudi našo ponudbo, ki jo iz leta v leto dopolnjujemo z inovativnimi storitvami. Ta danes obsega vse ravni trženjsko-prodajnih storitev, kar je edinstveno v sicer ostri agencijski konkurenci in nas ločuje od povprečja.

Cilj naših storitev je ustvarjanje vrednosti. To pomeni, da nismo samo vaši zunanji sodelavci pri trženju ali prodaji ampak smo soustvarjalci vaše poslovne uspešnosti. Velikokrat se spomnim na besede enega od naših partnerjev, ki je dejal, da smo njihova konkurenčna prednost. Boljše potrditve pravilnosti našega pristopa si sploh ne bi mogel želeti!

Vse kar rabimo od vas je priložnost. Da pridobimo tudi vaše zaupanje. Od tam naprej pa naše sodelovanje z vami nima več mej.

Jakob Žorž, direktor